MR WIPES DETERGENT LICHID CONCENTRAT PENTRU RUFE ALBE 1000ML
22,00 LEI

Detergent lichid concentrat pentru rufe albe.
Îndepărtează cu ușurință petele de murdărie și oferă culorilor strălucire. Formula pe bază de apă are o eficacitate ridicată chiar și la temperaturi scăzute. Nu lasă urme pe țesătură. Nu asprește hainele. Potrivit atât pentru spălarea manuală cât și automată. Pentru spălarea automată: temperaturi între 4-6C. Pentru spălare manuală: dizolvați 1 ml de detergent în 5 l de apă.
Atenție! Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire. Provoacă iritarea gravă a ochilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Clătiți bine mâinile după utilizare. Purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ echipament de protecție a ochilor/ protecție a feței. În cazul contactului cu ochii: clătiți cu apă din abundență timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact dacă sunt prezente și continuați clătirea. A nu se folosi pentru spălarea mâinilor, a feței, corpului și a alimentelor. Nu amestecați cu alte produse. Clătiți rufele după spălare. A nu se păstra în apropierea alimentelor. Citiți etichetele de îngrijire a hainelor. În cazul ingerării apelați serviciul de urgență. Data fabricației și numărul lotului sunt inscripționate pe ambalaj.
Importator: FARMASI COSMETICS RO S.R.L. București, Sector 1, Strada Dr. Iacob Felix nr. 87, Felix Office Building, Etaj 4, Biroul 4, Secțiunea 4.4.5, România, Tel: 0371.504.056

 Codul produsului : 9700449

Promovează produsul