Call +001 555 801

 

Te invităm pe www.valentinocosmetics.ro unde găsești produsele tale preferate dar și multe alte produse cosmetice !

La prima comandă în valoare de minim 50 Ron primești un cadou surpriză!

Termeni și condiții

Magazinul online www. farmasi.ro este proprietatea S.C. Valentino Distribution  S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J26/555/02.09.1999 și Cod Unic de Înregistrare RO 12097366.

Emiterea unei comenzi către S.C. Valentino Distribution S.R.L. reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de pe acest site.

Prețurile produselor prezentate pe www. farmasi.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă. Prețurile din comenzile solicitate sunt valabile cca. 7 zile calendaristice, din momentul confirmării.

Ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.farmsi.ro sunt disponibile în limita stocului.

Comenzile care au în componența lor produse care nu sunt în stocul magazinului vor fi asigurate într-un interval comunicat telefonic către client. Dacă aceste produse nu pot fi asigurate în termenul mentionat, S.C. Valentino Distribution S.R.L. are obligația de a înștiința clientul în interval de 3 zile.

Produsele comercializate prin intermediul www.farmasi.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului, cu livrare însoțită de factură fiscală.

S.C. Valentino Distribution S.R.L. își rezervă dreptul de a  refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare puteți să efectuați comenzi on line prin site-ul www. farmasi.ro.