MR WIPES DETERGENT LICHID PENTRU VASE 300ML
0,00 LEI

Un singur recipient curăță mii de farfurii și nu îți afectează pielea!*
* Mr Wipes Detergent lichid pentru vase, a primit certificarea în urma testelor detrmatologice și de performanță ale unui laborator independent, acreditat și recunoscut la nivel mondial.

Detergent lichid pentru vase.
O formulă eficientă ce permite spălarea veselei atât cu apă rece cât și cu apă caldă. Elimină cu ușurință petele și toate tipurile de murdărie, economisind apă și timp. Uleiul de porumb, uleiul din nucă de cocos, uleiul de palmier și glicerina protejează și hidratează pielea mâinilor. Parfumul proaspăt de citrice lasă un miros plăcut împiedicând, în același timp, formarea de mirosuri neplăcute în bureți, lavete și chiar în chiuvetă.
Mod de folosire: Turnați 5 ml de detergent în 3 l de apă.
Atenție! Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire! Provoacă iritarea gravă a ochilor. În cazul contactului cu ochii: clătiți cu apă din abundență timp de câteva minute. Dacă iritația ochilor persistă, consultați medicul. În cazul ingerării apelați serviciul de urgență. În cazul în care este necesar un sfat medical, păstrați ambalajul sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Clătiți vasele cu multă apă. A nu se folosi pentru spălarea mâinilor, a feței, corpului și a alimentelor. A nu se păstra în apropierea alimentelor. Evitați contactul cu detergentul pe perioade lungi de timp pentru a vă proteja pielea. Data fabricației și numărul lotului sunt inscripționate pe ambalaj.
Importator: FARMASI COSMETICS RO S.R.L. București, Sector 1, Strada Dr. Iacob Felix nr. 87, Felix Office Building, Etaj 4, Biroul 4, Secțiunea 4.4.5, România, Tel: 0371.504.056Codul produsului : 9700448

Promovează produsul