Call +001 555 801

 

Te invităm pe www.valentinocosmetics.ro unde găsești produsele tale preferate dar și multe alte produse cosmetice !

La prima comandă în valoare de minim 50 Ron primești un cadou surpriză!

Confidențialitate

 

Informațiile utilizatorilor www.farmasi.ro vor putea fi folosite numai în scopul livrării produselor comandate precum și în vederea comunicări comerciale (ex. newsletterul ), în conformitate cu legislația în vigoare.

Din momomentul creării contului Dvs. vă revine în totalitate responsabilitatea de a păstra confidențialitatea user-ului și al parolei.

Fiecare cont este personal! Sunteți răspunzători în totalitate pentru comenzile efectuate prin acest site, chiar și atunci când utilizarea contului se face fără voia Dvs. motiv pentru care, atunci când sesizați nereguli, înstiintati www.farmasi.ro în legătură cu orice utilizare neautorizată a contului dvs. la adresa de email: office@farmasi.ro, sau la numărul de telefon: 0265-331178.

Responsabilitatea privind veridicitatea datelor introduse în momentul înscrierii pe site vă aparține, de ea depinzând posibilitatea efectuării comenzilor lansate de către Dvs.

S.C.Valentino Distribution S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastra de e-mail și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizata.

 

S.C. Valentino Distribution S.R.L. este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 35632.